Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Introducere

Comandarea de produse de pe firintins.net implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. SC MIK TOUR SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila. In cazul comenzilor facute sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma. firintins.net isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare. e a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila.

2. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. firintins.net se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. firintins.net se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti.

3. Parteneri

firintins.net are contracte cu importatori unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

4. Garantii

firintins.net nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. firintins.net nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client.

5. Greseli de tiparire

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca firintins.net isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

6. Taxe

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la office at firintins.net

7. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul https://firintins.net si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firintins.net si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.